Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden vermeld op deze website zijn van toepassing op alle overeenkomsten met de Zeeuwse Meeuw. 
U aanvaardt de algemene voorwaarden met het doen van een bestelling.

Bestellen
Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u automatisch een bevestigingsmail met een overzicht van uw bestelde artikelen. Mocht u binnen 24 uur geen mail ontvangen neem dan contact op met de Zeeuwse Meeuw (info@dezeeuwsemeeuw.nl). Bestellingen worden afgehandeld op volgorde van ontvangen betalingen. Alle prijzen in de webshop zijn in euro`s inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betalen
U kunt uw bestelling betalen via Ideal of door het bedrag vooraf over te maken. Dit kan op rekeningnummer: NL06 KNAB 0257 1924 84 t.n.v de Zeeuwse Meeuw o.v.v. uw ordernummer. Betalingen dienen binnen 10 dagen op rekening te staan, na dit termijn vervalt uw bestelling. U kunt uw bestelling ook afhalen (alleen op afspraak) en dan kunt u ook contant afrekenen. 

Verzenden / Verzendkosten
Verzendkosten zijn volgens het tarief van PostNL op basis van gewicht. Wij streven ernaar zoveel mogelijk per brievenbuspost te verzenden. Geboorte- en trouwlijstjes zullen per pakket verstuurd moeten worden, via DHL voor 5,75 euro of via PostNL voor 6,95 euro.
Uw bestelling pakken wij netjes in, wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies en/of beschadigingen aan uw pakket.

De bestellingen die op werkdagen voor 14.00 uur binnen komen en zijn betaald worden (zover als mogelijk is) dezelfde werkdag verstuurd. Dit geldt voor producten die op voorraad zijn (kaarten en de canvaslijsten zoals afgebeeld). Voor producten die gemaakt moeten worden geldt een levertijd van 5-7 werkdagen. Heeft u een bestelling sneller nodig kunt u contact met ons opnemen. U ontvangt een mail als de bestelling naar u onderweg is of als de bestelling klaar ligt (dit geldt wanneer u heeft gekozen voor afhalen)

Klacht / Afwijkingen
Alle producten worden met zorg, plezier en met de hand gemaakt. Mocht u onverhoop toch een klacht hebben, mail het ons. We zullen dan proberen samen het probleem op te lossen. Met het maken van de website hebben we zoveel mogelijk gestreefd om de kleuren en omschrijvingen zo compleet mogelijk te maken. Het kan voorkomen dat de kleuren in werkelijkheid iets afwijken van de kleuren op uw beeldscherm.

Retourneren
Artikelen kunnen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen worden geretourneerd. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de artikelen in ongeschonden staat en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking bij de Zeeuwse Meeuw worden afgeleverd. Dit conform de Wet Verkoop op Afstand. Indien dit niet in acht wordt genomen kunnen we de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken. De verzendkosten zijn voor uw rekening.
Uitzondering hierop zijn de artikelen die op bestelling worden gemaakt. Deze kunnen niet worden geretourneerd.
Indien u iets terug stuurt, volg dan deze stappen:
• Stuur een e-mail naar info@dezeeuwsemeeuw.nl dat u artikelen wilt retourneren.
• Verpak de artikelen netjes, in een doos, envelop of luchtkussen envelop om het te beschermen tegen beschadigingen.
• Kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Bij het terugsturen van de volledige bestelling krijgt u het volledige bedrag teruggestort inclusief verzendkosten en exclusief retourkosten.
• Vermeld uw bank- of girorekeningnummer.
Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Persoonsgegevens
We gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Uw gegevens worden alleen door ons gebruikt en worden niet verstrekt aan derden. Voor het gebruiken van een foto van uw bestelde product vragen wij u altijd eerst toestemming.